J.Lo i njen dečko opsjednuti su vježbanjem u novootvorenom fitness studiju

Foto: Instagram

SLAVNA pjevačica Jennifer Lopez i njen dečko Alex Rodriguez iz tjedna u tjedan inspiriraju fanove zavidnom formom i snimkama zajedničkih treninga. Posljednjih mjeseci redovito posjećuju novootvoreni fitness studio TruFusion.

“To je najbolji trening koji sam isprobao u životu”, izjavio je umirovljeni bejzbolaš Rodriguez za časopis People.

Nakon što je isprobao TruFusion, toliko se oduševio da je odlučio investirati u studio, piše Forbes. No svi se pitaju po čemu se toliko razlikuje od drugih.

Rodriguez je TruFusion opisao kao kombinaciju vruće joge i bootcampa. Studio nudi različite vrste treninga u prostorijama koje se mogu zagrijati do 50 stupnjeva Celzijevih. 

“Zapravo je to moderna meka za zaljubljenike u fitness”, rekla je instruktorica Christina Pazcoguin.

U ovom studiju korisnici mogu odabrati različite vrste joge, boks, bootcamp, vožnju sobnog bicikla, trening s girjama, barre, pilates ili TRX.

“Visoka temperatura pomaže da sagorite više kalorija, ali i brže zagrijete mišiće. Možete pomicati vlastite granice. To je i mentalna igra”, pojasnila je Pazcoguin.

Ključna mantra polaznika treninga koji zalaze u TruFusion je: “Ne zaboravi disati”, a važno je piti puno vode tijekom treninga i doći dobro naspavan.

Pročitajte više