Mama sedmero djece skinula sve sa sebe i pohvalila se nevjerojatnom transformacijom

TIJEKOM prošlogodišnjeg prvog lockdowna, mama sedmero djece, Tess Giddings je dobila više od 20 kilograma. Međutim, čvrsto je odlučila vratiti se na staru kilažu, a na društvenim mrežama je otkrila i kako napreduje u tome.

"Osjećala sam se tako nezdravo, umorno i znala sam da se nešto mora promijeniti", otkrila je podijelivši fotografije iz studenoga koje najbolje prikazuju u kakvom je stanju bila.

Štoviše, otišla je korak dalje i objavila fotografije na kojima pozira potpuno gola, dodavši kako se nije željela opterećivati ciljevima koji se odnose samo na mršavljenje, kao ni hit dijetama.

"Odlučila sam se usredotočiti se na to da budem zdrava", objasnila je dodavši: "Moj jedini cilj bio je ozdraviti - mentalno i fizički."

Upravo zato je morala potpuno promijeniti stil života.

Priznala je kako je početak bio najteži. Izbacila je nezdravu hranu i šećer, a njezina prehrana se bazirala isključivo na cjelovitim namirnicama. Nakon što je promijenila prehranu, Tess je također ponovno počela vježbati kako bi izgledala i osjećala se zdravije.

Tess je nastavila: "Kako su prolazili tjedni, primijetila sam da imam puno više energije. Mogla sam primijetiti i kako kilogrami padaju".

Pet mjeseci kasnije pokazala je nevjerojatno transformaciju. Kako kaže, osjeća se puno bolje i zdravije, što joj je i bio cilj.

Pročitajte više