Marijana Batinić otkrila čemu duguje zavidnu formu i atraktivan izgled

DA je bavljenje tjelesnim aktivnostima ključ zavidne linije, ali i zdravog života, znaju već i ptice na grani. Toga je svjesna i voditeljica Marijana Batinić, koja svoju formu održava trčanjem.

Otkrila je to objavivši fotografiju na kojoj trči u svom rodnom Splitu. Posljednje zrake sunca prije dolaska kišnih, tmurnih i hladnijih jesenskih dana iskoristila je za krug po Marjanu.

“Malo je oćelavio, ali i dalje oduzima dah. Pogotovo kad trčiš”, našalila se omiljena televizijska voditeljica na opće oduševljenje svojih pratitelja koji su nagradili njen trud sa skoro 7000 lajkova.

To što Batinić trči, obradovalo je i njenu kolegicu Nevenu Rendeli, koja joj je odmah poručila da će postati nove partnerice za treniranje.

“Sad ćemo nas dvije krugove po kvartu”, napisala je Rendeli i tako otkrila da će ove dvije mlade mame možda udružiti snage i uskoro skupa trčati po Zagrebu.

“Čim dođem”, odgovorila joj je Marijana Batinić.

Ako dvije prijateljice misle pretresati aktualnosti i razmjenjivati iskustva dok trče, možda neće sagorjeti previše kalorija, ali ipak će raditi na svim mišićima. Inače, sat vremena trčanja prosječnom brzinom od 8 kilometara na sat sagorijeva 755 kalorija, a ta brojka raste ako je riječ o neravnom terenu s puno uspona.

Pročitajte više