Marisa Tomei (57) zadivila figurom na premijeri Spider-Mana, evo koju rutinu slijedi

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP via Guliver Image

PREMIJERA filma Spider-Man: No Way Home okupila je brojne zvijezde, a crvenim tepihom prošetala je i Marisa Tomei. 57-godišnja glumica odabrala je zlatnu haljinu u kojoj ju je bilo nemoguće ne uočiti. Donji dio haljine ima prorez koji je otkrio njezine snažne noge. 

"Izgledaš nevjerojatno", jedan je od komentara koji su joj na Instagramu uputili oduševljeni fanovi.

A ako se pitate kako Tomei uspijeva održati takvu formu, znamo odgovor.

"Ono što unosite u svoje tijelo je još važnije od onoga što radite u smislu svoje vanjštine. Ono što jedem i kako se povezujem sa svojim tijelom odražava se na moj vanjski izgled", izjavila je još 2017. za Vogue. 

Ona voli i meditirati, ali u pokretu.

"Plesna meditacija čini da se osjećam dobro. Pomaže mi na duhovnoj, mentalnoj i, u konačnici, fizičkoj razini", pojašnjava. 

Što se znojenja tiče, Marisa uživa u planinarenju, gimnastici i povremenim vježbama joge. A kad osjeti da joj treba resetiranje, odlazi u infracrvenu saunu.

"Zagrije tijelo iznutra prema van pa nakon toga imam puno energije i osjećam se poletnom. Rješavam se svih otrova, pogotovo ako sam morala piti lijekove ili sam konzumirala puno šećera i alkohola", dodala je. 

Po pitanju hrane, Tomei uglavnom konzumira sezonske, domaće i organske namirnice. Izvrsna je kuharica i gotovo sve priprema sama. 

Pročitajte više