Mate Janković skinuo 30 kilograma: Izbacio je samo dvije namirnice iz prehrane

POZNATI hrvatski chef Mate Janković na društvenim je mrežama podijelio fotografiju na kojoj se može vidjeti kako je drastično smršavio. Naime, nakon što je već ranije otkrio kako je uvelike promijenio određene životne navike, novom objavom ponovno je oduševio pratitelje. Pozirao je u restoranu blizu Opatije, a uska crna majica istaknula je njegovu nikad vitkiju liniju.

Kako je otkrio na društvenim mrežama, u nekoliko godina uspio je smršavjeti gotovo 30 kilograma promijenivši samo dvije navike. Naime, kako kaže, u potpunosti je izbacio slatko i alkohol iz prehrane te se okrenuo zdravim navikama.

"Već neko vrijeme želim napisati ovako nešto. Puno ljudi me pitalo kako sam došao do ovakvih promjena u životu pa eto malo štiva. Ja sam zbilja bio najgori a time je i moje iskustvo potrebnih koraka veliko. Ovim postom ne mislim nikome soliti pamet. Riječ je samo i isključivo o procesu koji je upalio u mom slučaju. Možete ga koristiti kao neki šalabahter, možda vas inspirira na pozitivne promjene u životu'', napisao je.

''Prije nepune dvije godine bio sam nezadovoljan načinom na koji sam vodio život, nisam iskorištavao svoj potencijal i odlučio sam se na promjenu gotovo svega", dodao je Janković.

Pročitajte više