Meghan Markle obožava zdrav gurmanski hit, ali fanovi nisu baš oduševljeni

Foto: EPA-EFE

OVU energetsku bombu možete jesti za doručak, ručak ili večeru. No odlično će se snaći i u ulozi brze užine. 

To jako dobro zna i Meghan Markle koja se s prijateljicom Daniel Martin počastila avokado tostom te je tako podsjetila na stare dane.

Posljednjih godina svatko tko barem malo brine o svom zdravlju uživao je u okusu avokada. Naime, on je postao pravi must have u kuhinji, a to i ne čudi jer je riječ o superzdravoj namirnici bogatoj zdravim masnoćama, kalijem i magnezijem. Naravno, ne odmaže ni činjenica da je toliko fotogeničan da ga svakodnevno možete pronaći listajući Instagram objave vaših prijatelja.

No ako avokadu dodate blago prepečeni tost, dobit ćete pravu gurmansku poslasticu, a upravo se time pohvalila i prijateljica Meghan Markle, vizažistica Daniela Martin.

Osim u tradicionalnom čaju, dvije dame su uživale u spomenutom tostu, ali i slavnim čokoladnim tartufima s kavom. Naravno, sve je bilo posluženo na srebrnom posuđu.

"Hvala ti, Meghan, što si ovog vikenda bila savršen domaćin i što si još uvijek 'šaptač avokado tostu', napisala je Martin na svom Instagramu, pohvalivši se dočekom kojim ju je počastila vojvotkinja.

Dok su mnogi bili oduševljeni zdravim obrokom, neki su prigovorili kako sve izgleda previše siromašno te nisu nimalo impresionirani.

No možda je ipak bilo najviše onih koje je zanimao točan recept za avokado tost u kojem uživa i Meghan. Iako ga ni Daniele ni Meghan nisu otkrile, mi vam u nastavku donosimo dva recepta za ovaj gurmanski užitak na kruhu. I zapamtite, avokado je neutralna namirnica pa ga možete kombinirati s gotovo svim što vam padne na pamet.

Tost s tunom i avokadom

Sastojci:

4 kriške tostiranog kruha

1 avokado

1 konzerva tunjevine

¼ crvenog luka

sol

1 žlica soka od limete.

Ogulite i zgnječite avokado te nakon toga dodajte tunjevinu, usitnjeni luk, sol i sok od limete. Namaz stavite na tostirani kruh i uživajte.

Tost s avokadom i cherry rajčicama

Sastojci:

2 kriške kruha

1 zreli avokado

sok pola limuna

Cherry rajčice

začini po želji (sol, papar, timijan, origano, chilli...).

Ogulite i zgnječite avokado te ga prelijte limunovim sokom. Začinite i stavite na tostirani kruh. Na vrh poredajte cherry rajčice. Dobar tek. 

Pročitajte više