Mlada holivudska glumica pokazala ubojite trbušnjake kakve želimo i mi

Foto: REX, Instagram

AKO vam je potrebno malo fitness inspiracije...

Mi smo ju pronašli u mladoj glumici Nini Dobrev, zvijezdi serije "Vampirski dnevnici" koja, osim lijepim licem, pozornost privlači i savršenim tijelom.

A svoje ubojite trbušnjake Nina je pokazala nedavno na aerodromu u Los Angelesu, gdje je u crnoj kombinaciji otkrila da je bila redoviti gost teretane posljednjih mjeseci, budući da su njeni trbušni mišići čvrsti kao stijena.
 
 
Kako je sama jednom prilikom otkrila, njezina fitness rutina uključuje odbojku, trčanje, yogu i vježbanje središnjeg dijela tijela koje je po njoj najvažnije, što već dobro znate i sami.
 
 
"Priznajem, kad vježbam, volim se koncentrirati na svoje trbušnjake, ali pritom ne zanemarujem ni ostale dijelove, naravno. Nakon svakog treninga osjećam se sretnije, samopouzdanije i snažnije, i to je ono što me gura naprijed, čak i kad mi se ništa ne da", otkrila je za Seventeen.
 
 
Ako želite isprobati njezinu rutinu, donosimo vam video od 15 minuta koji možete napraviti bilo gdje pa čak i na godišnjem odmoru. I nećete se previše oznojiti.

Pročitajte više