Najbolji kućni trening za trbuh

Foto: 123rf

VJEŽBI za trbuh ima preko nekoliko, ali savršeno koncipiranih treninga - e tu se već trebamo malo pomučiti da ih osmislimo ili pronađemo. Trening koji će biti toliko učinkovit, a neće vam oduzimati previše vremena. Jer vrijeme je, u konačnici, veliki fitness neprijatelj mnogima. A iako se ne kaže bez vraga da je za kvalitetno sagorijevanje kalorija, odnosno za početak sagorijevanja masnih naslaga potrebno vježbati puno duže od nekoliko minuta - dokazano je da u jutarnjem treningu masti mišići počinju vući energiju iz masti već nakon 9 minuta vježbe. 

>>>Riješimo dilemu zauvijek - u koje doba dana je stvarno najbolje vježbati<<<

Zato će vam ovaj ultimativni trening za trbuh sa svojih samo 6 vježbi pomoći da u kratkom vremenu vaš organizam započne s procesom sagorijevanja. U ovom savršenom kućnom treningu bez ikakve dodatne opreme. 

Potrebno je svaku od ovih šest dokazano dobrih vježbi izvesti u barem dvije serije, s odmorom između svake i minimalno 15 ponavljanja u svakoj. 

Tu naravno nisu zastupljeni klasični trbušnjaci već sve vježbe s kojim ćete utjecati na sve trbušne mišiće, i one skrivene, baš kao i one sa strane. 

Trebate dokaz? 

Pogledajte video za instrukcije u kojem su ujedno prikazane i simulacije rada, odnosno utjecaja svake vježbe na određenu skupinu mišića.

 

Pročitajte više