Ovo je osam tajni ubojitog izgleda Jennifer Lopez, možete ih kopirati

Foto: Instagram

MNOGIMA se čini da Jennifer Lopez ne stari. Iako je navršila 50, iz dana u dan u sve je boljoj formi. 

Sama priznaje da je to rezultat puno truda i rada. Zdravo se hrani, četiri puta tjedno odrađuje intenzivne treninge i disciplinirana je kad god izlazi. Iako mnogima nije financijski moguće priuštiti si osobnog trenera ili kuhara, postoje neke tajne linije slavne pjevačice koje možete kopirati i uklopiti u svoj život. 

Pametno koristi vrijeme

Jennifer Lopez trenira s Davidom Kirschom, trenerom koji je zaslužan za izgled još nekih slavnih dama, primjerice Kate Upton, Heidi Klum i Anne Hathaway. Popularni celebrity trener za Insider je otkrio da za dobar izgled nije potrebno svaki slobodan trenutak posvetiti teretani. 

“Prošlo je vrijeme kad se treniralo dva do tri sata. J. Lo je gotova u 30 do 45 minuta”, kaže. 

Lopez maksimalno koristi svaki trenutak koji provodi trenirajući. Radi vježbe koje aktiviraju više mišićnih skupina istovremeno i zato u kraćem periodu odradi trening cijelog tijela. 

Uživa u natjecanju sa zaručnikom

J. Lo pronašla je srodnu dušu s kojom se slaže u svakom pogledu, pa tako i po pitanju fitnessa.

Često ih se može zajedno pronaći u teretani gdje treniraju i nadmeću se. Time im tjelovježba predstavlja izazov. Čak i najdosadniji treninzi mogu postati zabavni kad imate dobro društvo.

Začinjava rutinu

Da joj ne bi postalo dosadno, Jennifer voli začinjavati rutinu. Neprestano uči nešto novo. Pripremajući se za ulogu u filmu Hustlers, učila je ples na šipki. 

Slavna trenerica Jillian Michaels smatra da je to krucijalno te savjetuje da mijenjate rutinu barem svaka dva tjedna i tako maksimizirate sagorijevanje kalorija i tjelovježbu učinite zabavnim dijelom svoje svakodnevne rutine.

Hidratacija joj je prioritet

J. Lo pazi što jede, ali i što pije. Ne konzumira alkohol, kofein i napitke sa šećerom. Svakog dana popije nekoliko litara vode. Dobro zna da to pomaže oporavku mišića koji je važan za njihov rast i snagu.

Daje si zdrave nagrade

Pjevačica se voli nagraditi na kraju treninga nečim zabavnim i opuštajućim. Voli pojesti nešto zdravo i provesti vrijeme s djecom, otkrila je za časopis Hello!.

Zdrave nagrade nakon tjelovježbe su odličan način da treninge početi povezivati s nečim pozitivnim u čemu možete uživati. 

Vježba ujutro

Svi imaju omiljeno vrijeme u danu za treniranje, a za J. Lo su to jutarnji sati. 

Zdravo se hrani

Tanjur Jennifer Lopez sastoji se od puno proteina, svježeg povrća, cjelovitih žitarica i šake orašastih plodova. Iako se podvrgnula desetodnevnom izazovu bez šećera i ugljikohidrata, obično nije pobornik restriktivnih dijeta pa jede i slatki krumpir, kvinoju, integralnu rižu, zobenu kašu i tako tijelu osigurava energiju za dan. 

Kad izađe na večeru, pojest će salatu i ribu i, naravno, popiti puno vode.

Sluša svoje tijelo

Iako se ne boji testirati tijelo, zna koje su granice. Uvijek si osigurava dovoljno sna (osam sati) jer zna koliko je oporavak važan za formu tijela. 

Pročitajte više