Ovo su vježbe u čiju se učinkovitost kune Priyanka Chopra

Foto: Instagram

PRIYANKA Chopra poznata je glumica nevjerojatno utegnutog tijela. Za njom uzdišu pripadnici obaju spolova, a sada je otkrila neke detalje svoje prehrane i tjelovježbe.

“Život je dovoljno ubrzan da biste se ubijali u teretani. Ne morate se izgladnjivati. Jedem pizze i burgere, ali istovremeno volim biti fit”, izjavila je za časopis Women’s Health.

Upravo zbog filmskih uloga, važno joj je da bude u formi.

“Moram biti aktivna i agilna. Vjerujem svom tijelu i svojim instinktima. Vježbam da bih se osjećala dobro, a ne radi mršavljenja”, pojasnila je.

Vježbe koje voli su plivanje, kružni trening i joga, a ponekad će odabrati i kardio trening. No nikad ne vježba dulje od sat vremena.

U knjizi Fitness Secrets of the Stars, njen trener Samir Juara je otkrio da 36-godišnja Chopra obično trči na traci 15 minuta, a onda vježba snagu. Radi sklekove, iskorake, trbušnjake i diže bučice, a trening završava 60-sekundnim plankom.

“Ljudi kažu da trebate slušati svoje tijelo, ali ja to ne radim tako. Moje tijelo sluša mene. Ne mogu si dozvoliti da budem bolesna ili bez energije”, zaključila je.

Pročitajte više