Ovog muškarca je ostavila supruga i otišla s drugim pa je smršavio 34 kilograma

Foto: Reddit

29-GODIŠNJI Dean Smith neugodno se iznenadio nakon što ga je prije dvije godine žena ostavila zbog drugog muškarca. 

Težio je skoro 135 kilograma i shvatio je da je vrijeme za ozbiljne promjene. Nije samo želio smršavjeti nego i učiniti svoju bivšu ženu ponosnom.

“Htio sam da bude ponosna kad kaže da je bila moja žena. To mi je bila početna motivacija i u prvih šest mjeseci 2017. smršavio sam 12 kilograma. Većinu puberteta bio sam debeo, čudan i neatraktivan. Zato sam se osjećao odlično kada sam počeo izlaziti s djevojkom koja mi je postala žena. Uvijek sam vjerovao da ćemo zauvijek biti zajedno. Bio sam uvjeren da ćemo skupa umrijeti”, ispričao je Smith za UNILAD.

M/29/6'0" [290-218=72 lbs](2years) I started working out before my wofe left me. I started my transformation and was dedicating it to her. However she and Steve had other plans. Now i do it fo my kids. They with me this mother's day and i am not going to let a terroble woman break a great man. from r/progresspics

Kad ga je žena ostavila, bio je šokiran jer se gotovo odmah uselila u dom s drugim muškarcem. U tom periodu je najviše smršavio, a to je imalo negativan učinak na njegovo zdravlje.

“Jeo sam jedan ili dva dana u tjednu. Većinu vremena sam provodio s djecom i njima se posvetio. Pao sam u depresiju i morao glumiti da sam najsretniji otac na svijetu. Zbog vrtloga emocija smršavio sam još 18 kilograma”, dodao je.

Onda je napravio promjene u životnom stilu i prehrani i nastavio mršavjeti, ali na zdrav način. 

“Najveća promjena bila je u veličini porcija. Počeo sam jesti upola manje obroke. I dalje ponekad jedem brzu hranu, ali u puno manjim količinama nego 2016. U teretanu idem dva do četiri puta tjedno. S djecom uvijek radim neku tjelesnu aktivnost: vozimo bicikle, idemo u park, planinarimo”, rekao je.

M/29/6'0" [132kg>102kg=30kg] lost the wieght after a divorce last year. Single father now. Im doing it for my kids. I am not letting a terrible woman make me a broken man. from r/progresspics

Danas su mu motivacija djeca.

“Mogu se penjati s njima po spravama u parku, trčati za njima i imamo gotovo istu količinu energije, a to je nevjerojatan osjećaj. Osjećam se snažno jer mogu raditi sve što i moja djeca”, zaključio je.

Sad mu je važno smanjiti težinu na 95 kilograma, a onda će razmišljati o novom cilju.

Pročitajte više