Plus-size model zbog strija dobila otkaz, a onda je izvrijeđali: "Odvratna si!"

Foto: Instagram

PLUS size model Chelsea Outram odlučila je napraviti nešto na što se rijetki modeli odlučuju - javno je pokazala svoje nesavršenosti. Naime, na svom je Instagramu objavila seriju fotografija na kojima je u prvi plan stavila trbuh prekriven strijama. Ipak, vjerojatno nije ni sama očekivala da će taj njen potez za sobom povući brojne neželjene reakcije. 

Između ostalog, nakon što su vidjeli fotografije, pojedini klijenti iz modnog svijeta odlučili su joj otkazati suradnju. 

"Neki su muškarci komentirali moje strije s 'bljak', a žene su pisale da to nije nešto što muškarci žele gledati. Ipak, ja to nisam ni stavila zbog njih", ispričala je za The Sun.

S takvim komentarima se još i mogla nositi, ali ono što je uslijedilo ju je poprilično potreslo.

"To je razlog zašto si sama, muškarci ne žele gledati takav trbuh. Vrati se selfiejima", pisalo je u jednom od, kako kaže, najzlobnijih komentara.

Unatoč svemu priznaje da nikada nije požalila zbog svog poteza.

"Fotografije nisam ni stavila da bi me frajeri ocjenjivali, nego da pomognem drugim mamama koje muče isti problem", izjavila je Chelsea.

Iako ju je zloća pojedinca na trenutak potresla, kaže da su je puno više dotakli pozitivni komentari njenih obožavatelja. Poput onih koji su istaknuli da je divno za promjenu na društvenim mrežama vidjeti kako izgleda pravo tijelo.

 

Pročitajte više