Popularna liječnica iz Uvoda u anatomiju otkrila svojih 5 zdravih navika

KATE Walsh je gotovo cijelo desetljeće bila jedna od najpopularnijih televizijskih liječnica. U popularnim serijama Uvod u anatomiju i Privatna praksa igrala je ulogu dr. Addison Montgomery, a i u stvarnom životu se zalaže za zdravo življenje.

Prošle je godine otkrila javnosti da je 2015. uklonila tumor na mozgu. Nakon operacije je doznala da je tumor veličine limuna bio benigan, no to je bio znak za uzbunu. 

U razgovoru za portal simplemost.com podijelila je nekoliko pravila kojih se svakodnevno pridržava.

1. Uvijek se trudi dobro naspavati

“Mislim da smo svi neispavani”, rekla je Walsh koja se trudi svake noći odspavati osam sati. U tome joj pomaže meditacija.

2. Vježba s utezima

Walsh je u svoje treninge uvrstila vježbe snage kako bi poradila na mišićima i zdravlju kostiju.

3. Jede puno proteina

Popularna glumica otkrila je kako mora unositi dovoljno proteina u organizam kako bi imala energije za duge dane koji su uobičajeni na setu. 

4. Razgovara s liječnicima

''Ljudi misle da su liječnici nedodirljivi i da im se ne može prići, kao da imaju supermoći'', izjavila je Kate Walsh za Cosmopolitan. ''Morate stalno pričati, pitati. Mislim da sam snažna i proaktivna osoba, ali i u meni se javlja tjeskoba kad je zdravstvena zaštita u pitanju i ne želim gnjaviti genije.''

5. Pije puno vode

''Dermatolozi kažu da koža izgleda zdravije, manje se vide bore, a ključna je i za važne tjelesne funkcije poput reguliranja tjelesne topline, podmazivanja zglobova i uklanjanja otrova iz tijela'', piše Simplemost.

Walsh je prošle jeseni proslavila 50. rođendan, a sada glumi u seriji 13 razloga zašto.

Pročitajte više