Shakira se u badiću hvali vitkom linijom na kojoj joj zavide i duplo mlađe dame

Foto: Instagram

OVOM objavom Shakira je oduševila svojih 57 milijuna pratitelja na Instagramu.

Naime, svestrana pjevačica se pohvalila ružičastim bikinijem koji je sama dizajnirala, a potom i pozirala u njemu. Potpuno očekivano, obožavatelji nisu skrivali svoje oduševljenje, a nikome nije promaknula ni njezina vitka, isklesana linija na kojoj bi joj pozavidjele i duplo mlađe dame.

Naime, vitku liniju već godinama održava redovitim treninzima uz pomoć osobne trenerice. Kako je zanosna pjevačica već nekoliko puta naglasila, najdraže su joj plesne vježbe te joj upravo zahvaljujući njima nije teško odrađivati ni višesatne koncerte pred zahtjevnom publikom.

Mnogi smatraju kako je upravo ona vlasnica najzanosnijeg tijela u glazbenoj industriji. Zbog isklesanih trbušnjaka, savršeno oblikovane stražnjice te zanosnih oblina rijetki bi joj dali 42 godine koliko je napunila u veljači. No, osim treninga, pjevačica puno pažnje obraća i na pravilnu prehranu pa tijekom dana ima puno manjih obroka, trudi se ne konzumirati procesirane namirnice i često jede ribu, juhe te voće i povrće.

Da se sav taj trud koji ulaže u svoj izgled itekako isplati, dokazala je i objavama u kojima pozira u oskudnom kupaćem kostimu.

Pročitajte više