Slavni glumac isprobao vježbu Kate Hudson: "Istegnuo sam ligamente i prdnuo"

Foto: Instagram

NJENE vježbe snage teško je ponoviti.

Kate Hudson je već nebrojeno puta dokazala kako gaji nevjerojatnu ljubav prema vježbanju. Tako se gotovo odmah nakon rođenja kćerkice Rani Rose, koja se rodila u listopadu prošle godine, vratila u teretanu. Naime, svega 20 dana nakon porođaja je najavila kako će do proljeća smršavjeti 25 kilograma, a po svemu sudeći taj cilj je i ostvarila.

Glumica priznaje kako je vježbanje posebno raduje, a to je dokazala i objavivši impresivan video na kojem pjeva dok izvodi poprilično zahtjevne vježbe. No, pravila vezanih uz prehranu joj se puno teže pridržavati pa je priznala kako na tom području ponekad "zabušava". Srećom, to se nimalo ne vidi na njenoj liniji.

Ako je suditi prema jednoj od posljednjih objava na Instagramu Kate Hudson, čini se kako je ona zbilja vratila staru kondiciju.

Tako je s obožavateljima podijelila jednu od vježbi snage koje redovno izvodi pod budnim okom osobne trenerice, Nicole E Winhoffer.

Vježba koja izgleda poprilično zanimljivo mnoge je zainteresirala i nagnala da je i sami isprobaju, ali većina je priznala kako su njihovi pokušaji završili poprilično neslavno.

"Ja to ne mogu. Upravo sam pokušao i završio sam s upalom devet mišića, istegnuo sam dva ligamenta i prdnuo", komentirao je glumac Ed Helms te nasmijao čak i samu Kate.

Pročitajte više