Tip tvrdi da mu je ispijanje ovog napitka pomoglo da izgubi višak kilograma

BIVŠI ovisnik o hrani Dave sada je otkrio trik za koji tvrdi kako "garantira gubitak kilograma i dobar san".

Dave je dosad podijelio stotine videozapisa savjetujući svoje pratitelje kako da izgube višak kilograma bez vježbanja. Tako je u jednom od videa otkrio da mu je u gubitku kilograma navodno pomogao poseban napitak koji je pio isključivo navečer, prije spavanja.

@davesweightloss

Drink one cup of this before bed to burn fat and sleep like a baby ##weightloss ##burnfat ##loseweight ##weightlosstips ##ad ##fyp

♬ original sound - Lose weight without exercise

"Popijte jednu šalicu ovoga prije spavanja kako biste sagorjeli masnoće i spavali poput bebe", kaže te tvrdi:

"Ovaj napitak sadrži četiri snažna sastojka koji zajedno pomažu u jačanju metabolizma, povećanju hormona sagorijevanja masti, smanjenju hormona koji stvaraju masnoće i pomažu vam utonuti u dubok san. Također će vam pomoći kod tjeskobe i stresa."

Za početak, potrebno vam je 150 do 250 mililitara vode. 

"Drugi sastojak je čaj od kamilice. Čaj od kamilice prirodni je relaksant, ne samo da smanjuje stres već smiruje živčani sustav, opušta mišiće, a sadrži i antioksidans poznat kao apigenin koji snižava razinu kortizola i ubrzava metabolizam", objasnio je.

Otkrio je i što vam je još potrebno za ovaj napitak: "Treći sastojak su 1-2 žlice limunovog soka. Limun pomaže u detoksikaciji krvi i jetre i pomaže tijelu da rastjera toksine. To pomaže očistiti vaše tijelo i omogućuje metabolizmu da brže radi. Četvrti sastojak su 1-2 žlice organskog jabučnog octa. To će smanjiti razinu šećera u krvi, smanjiti inzulin, poboljšati metabolizam, pomoći u sagorijevanju masti i smanjiti apetit."

 

Pročitajte više