Trenera kritizirali jer nosi masku dok vježba, on im uzvratio: Jedite govna

OSOBNOM treneru Rayu Wetterlundu iz San Diega zaštita je na prvom mjestu. Kako bi spriječio širenje zaraze koronavirusom sa svog lica ne skida masku ni za vrijeme treninga. Nosi je kad god boravi među drugim ljudima, a odlazak u teretanu nije iznimka. 

Ovaj bivši bodybuilder ohrabruje druge na nošenje maski i često objavljuje fotografije i videosnimke vježbi, no upravo su ga zbog maske koju nosi neki kritizirali. 

Ray se ne namjerava suzdržati pred trolovima i oštro im odgovara.

"Prednost je što treniram male grupe, ali su maske i rukavice, kao i mjerenje temperature, obavezne. Imamo 30 minuta vremena između dva treninga za dezinfekciju prostora, sprava i rekvizita. Nemam vremena za ljude koji ne poštuju ta jednostavna pravila. Jedite govna", rekao je prema pisanju britanskih medija.

"Izbor da ne nosite masku obično je odraz ispraznosti ili nerazumijevanja oko toga kad i gdje je prikladno nositi je. Nekima je neudobno s maskama na licu pa ih ne nose. Postoje i oni koji vjeruju u teorije zavjere", dodaje Ray. 

Smatra da je važno pronaći masku koja dobro pristaje licu i prozračna je, a one koji krše smjernice opisuje kao sebične osobe.

"Odgovoran sam za sebe i svoje postupke i ne bih se osjećao dobro da druge izlažem riziku. Sebično je misliti samo o sebi i ići protiv smjernica Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Zato kao nacija nećemo prevladati koronavirus. S njim moramo naučiti živjeti, neće nestati. Nosite proklete maske. Toliko je jednostavno! Ili se prestanite žaliti i ostanite je*eno doma", zaključio je.

Pročitajte više