Jaja u obliku uskrsnih pilića odličan su dodatak blagdanskom stolu, imamo recept

Foto: TikTok

TIKTOK je prepun odličnih ideja za nadolazeće uskrsne blagdane i na njemu možete pronaći zaista svašta - od ideja za dekoraciju doma do recepata za jela koja će dodatno obogatiti vaš blagdanski stol. Jedan takav recept pronašli smo danas, a riječ je o punjenim jajima koja izgledaju kao pilići u jajetu.

>> Tisuće ljudi oduševljeno je ovim receptom za punjena peciva u obliku mrkve

Punjena jaja kod mnogih su neizostavan dio blagdanske trpeze za Uskrs i može ih se napraviti na toliko načina, a ovaj je vrlo jednostavan i osim kuhanih jaja trebat će vam još samo dva sastojka, majoneza i senf. Ukrasiti ih možete po želji, a evo i kako ih napraviti.

Pilići u jajetu

Prvo skuhajte jaja, oljuštite ih i prerežite na pola po širini pa izvadite žumanjke, a bjelanjke složite na tanjur. Žumanjke dobro promiješajte s majonezom i senfom i začinima po želji pa tom mješavinom napunite prepolovljene bjelanjke, samo pazite da ne pretjerate s količinom.

@bestfriendsforfrosting OMG! CUTEST EASTER APPETIZER ever! 🥚🐣🐰. Easter Chick Deviled Eggs Assemble recipe: Simply half-boil the eggs, hollow out the yolks, mix with mayo and mustard, and pipe the mixture back into the eggs. Top with baby carrot beaks and olive eyes for the finishing touch! PS. Totally used a cake pipe writing tip to get those perfect little dots. #easter ♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell

Sada slijedi ukrašavanje. Uzmite crne masline i nasjeckajte ih na sitne komadiće pa od njih napravite oči za vaše piliće (za oči možete koristiti i zrna papra), a mrkve narežite na manje trokutiće i od njih napravite kljun. I to je to - na vrlo jednostavan način napravili ste punjena jaja koja, osim što su vrlo ukusna, bit će savršena dekoracija na vašem uskrsnom stolu.

>> Tako jednostavno: Za Uskrs razveselite najmlađe i napravite ove čokoladne zečiće

Pročitajte više