Kažu kako je ovo jedan od najboljih burgera u Zagrebu, probali smo

Foto: Hana Kajari/Index

POSJETILI smo kultni Burgeraj, čiji burgeri slove za jedne od najboljih u Zagrebu. Ovaj burger bar postoji skoro 10 godina, a nedavno su se sa stare adrese u Preradovićevoj preselili u Vlašku, na kućni broj 35.

Novi prostor je puno veći i jako nam se svidjelo retro uređenje. Jelovnik je vrlo jednostavan te sadrži pet različitih burgera. Svaki burger dolazi s krumpirićima, a cijena je 9 eura.

Kakve sve burgere nude?

Klasičan se zove Hambi, zatim je tu Bacon Cheese s dimljenom slaninom, Onion Jam s domaćim džemom od luka, koji pripremaju s dodatkom aceta i meda, Pepper Jam je poseban zbog domaće salse od slatkih i ljutih papričica, a Tamari Mushroom ima tamari umak i shitake gljive.

Odlučili smo se za burger naziva Onion Jam i moramo priznati da je bio jedan od najboljih burgera koji smo ikad probali. Također, nude točeno pivo, pa nam je jedna Pulferova Lagerica odlično sjela uz burger.

Što vi kažete, je li Burgeraj među najboljima u Zagrebu i je li vam 9 eura fer cijena za burger i krumpiriće? Pišite nam u komentarima, a u videu ispod pogledajte kako nam je bilo u novom, većem Burgeraju.

@index.hr Bili smo u kultnom Burgeraju koji se preselio na novu adresu #zagreb #burgeraj #burger #hrana #food #foodlover #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Index.hr

Pročitajte više