Markov recept za paklene panzerotte osvojio je Volim ljuto poklon-paket od 1000kn*

Foto: Index Recepti/čitatelj

DA biste dobili Volim ljuto poklon-paket u vrijednosti od 1000 kuna, svoj recept s fotografijom (ili više njih, i recepata i fotografija) unesite na Index Recepte (jednostavno je, samo se trebate prijaviti), a naša redakcija će odabrati pobjednički.

Bez brige, ako vas ne odaberemo ovaj tjedan, imate prilike biti izabrani već idući. I zapamtite, u konkurenciji sudjeluju svi recepti, bez obzira na to kada su objavljeni.

Što je u Volim ljuto poklon-paketu?

Miks sušenih chilli papričica, Vrabasco, Vrabanero i Brutalero umaci, manje i više ljuti, pa i dimljeni kikiriki, razne ukiseljene papričice, pikantni senf s medom, pakleno ljuti prženi luk i chilli za kobasice samo su dio Volim ljuto poklon-paketa, zato svi vi koji uživate u pikantnoj hrani, trk na Index Recepte i unesite jedan ili više svojih ljutih favorita.

>> Ovdje su dosadašnji pobjednici

Ovaj tjedan osvojio nas je Markov recept

Paklene panzerotte, odnosno dizano tijesto koje je punjeno pakleno ljutim nadjevom od šunke, sira i Brutalero Yellow ljutog umaka pa prženo u ulju ovotjedni je Ljuti recept tjedna. Možete ga naći na ovom linku i uopće ne sumnjamo da će svi ljubitelji ljute hrane poludjeti za ovim slasnim panzerottima.

Pročitajte više