Pitali smo ljude koji su im najbolji restorani u Zagrebu: "Ćevapi su im savršeni"

Foto: FB/Batak

KOJI je najbolji restoran u Zagrebu? To smo pitanje uputili prolaznicima na Trgu bana Jelačića, a ove su restorane izdvojili.

Izakaya i Tori Street Food

"Teško pitanje, ovisno o kojoj se kategoriji radi, ali osobno bih preporučila ili Izakayu ili Tori Street Food", rekla nam je prva sugovornica i dodala da ovi azijski restorani imaju odličnu hranu i da tko god tamo ode, neće pogriješiti.

@index.hr "Tamo tko god odluči otići, neće pogriješiti." #restorani #zagreb #hrana #food #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Na pitanje što se tamo fino može pojesti, rekla je da, između ostalog, nude poke bowl, gyoze i sushi. "Uglavnom, sve je fino", dodala je na kraju.

Batak

Na pitanje koji je najbolji restoran u Zagrebu, druga je sugovornica odgovorila Batak. "Imaju odličnu hranu, ćevapi su im savršeni", rekla je i dodala da tamo u ponudi, osim ćevapa, imaju uglavnom meso s roštilja.

@index.hr "Ćevapi su im savršeni." #hrana #food #batakgrill #indexhr #zagreb #hrvatska #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Vinodol

Treća je sugovornica kao najbolji restoran u Zagrebu izdvojila Vinodol jer je po njoj omjer cijene i kvalitete tamo odličan, ali i zato što u ponudi imaju razna ukusna jela, a neka od njih je i navela.

@index.hr "Omjer cijene i kvalitete je odličan." #hrana #restoran #indexhr #vinodol #zagreb #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

"Teleće pečenje s krumpirom, fina tjestenina, brojne salate, sezonski meni... Odlično je", dodala je ova prolaznica. 

Basta

Zadnja prolaznica otkrila nam je da joj je Basta najbolji restoran u Zagrebu jer u ponudi ima talijansku hranu i tjestenine.

@index.hr Koji je najbolji restoran u Zagrebu? #restoran #hrana #food #zagreb #hrvatska #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Pročitajte više