U zagrebačkom kafiću počeo Harry Potter mjesec: "Čarobnjaci i bezjaci su dobrodošli"

Foto: Instagram

CAT CAFFE, zagrebački kafić otvoren još 2017. godine, u kojem gostima društvo rade mačke, svako malo priprema prigodna pića, pa tako u božićno doba imaju vruće čokolade, za Noć vještica strašne tople napitke, a čak vole biti u korak s trendovima, pa su prošle godine organizirali Stranger Things tjedan, a sad je na red došao Harry Potter mjesec.

>> VIDEO Bili smo u Cat Caffeu u Zagrebu, umiljate gazdarice se druže i maze s gostima

Opisali što će sve nuditi

"Uzbudljivi Harry Potter Mjesec ponovo započinje u Cat Caffeu! Za hrabre i odvažne, pripremili smo Gryffindor vruću čokoladu, latte ili koktel - napitke sa snagom i strašću crvene boje, osvježene tajnim sastojcima koje bi odobrila i sama Profesorica McGonagall.  Ako se osjećate lukavo i ambiciozno, isprobajte Slytherin vruću čokoladu, latte ili koktel - zelena tajanstvena mješavina koja će vas osvojiti svojom intrigantnom kombinacijom okusa.

S ljubavlju prema znanju i mudrosti, predstavljamo vam Ravenclaw vruću čokoladu, latte ili koktel - magična pića plavih tonova koji će probuditi vašu kreativnost i radoznalost. Za sve one odane i marljive koji cijene prijateljstvo, tu je Hufflepuff vruću čokoladu, latte ili koktel - sunčano žuta pića koja će vas okupati toplinom i veseljem.

Polyjuice Potion koktel - zaronite u tajanstvenu mješavinu s ovim osvježavajućim koktelom. Sa svakim gutljajem, osjećat ćete se kao da mijenjate oblik, baš kao kad uzimate Polyjuice Potion. Neka vaša avantura počne!

Pensive koktel - Ovaj jedinstveni koktel inspiriran Pensieveom pružit će vam osjećaj putovanja kroz sjećanja. Pijte i prepustite se maštovitim mislima koje će vam izmamiti osmijeh na lice. Tu su uvijek i naše glitter kave s tematskim Harry Potter motivima. Čarobnjaci i bezjaci su dobrodošli!" poručili su.

Pročitajte više