Odgovorno i aktivno vlasništvo: Saznajte sve o kampanji "Sportske njuške"

Foto: Press Foto

UDRUGA za dobrobit i zaštitu životinja Indigo pokreće kampanju pod nazivom "Sportske njuške", u cilju promoviranja odgovornog vlasništva i aktivnog bavljenja s psima. 

S obzirom na veliki broj napuštenih i zanemarenih životinja, Indigovci su se odlučili pokrenuti kampanju, kako bi približili svim novim i starim vlasnicima ideju aktivnog bavljenja s psom i odgovornog vlasništva te predstaviti Indigo Olimpijske igre, koje će se održati u rujnu 2015. 
 
Kao što svi znamo, da bismo postali dobri u nečemu, moramo i puno vježbati. "Sportske njuške" su kampanja koja spaja ugodno s korisnim: volite svog ljubimca, bavite se s njime i postanite ponosni vlasnik super psa. 
 
Svaki pas treba aktivnost i većina pasa iz dosade zapravo počinje raditi problem, a taj problem je zapravo prilično lako riješiti uz dobru volju i motivaciju. A ono najbitnije, nije Vam potrebno jako puno vremena da i Vi i Vaš pas postanete prava Sportska njuška. 
 
U sklopu kampanje, prvi projekt zove se "Nogometne njuške". Indigovci će zajedno s Nogometnim sindikatom te instruktorima službenih pasa obići 10 Hrvatskih nogometnih klubova te prezentirati rad sa psima, pseću olimpijadu i udomljavanje pasa.
 
Raspored posjete klubovima :
 
04.05 - NK Osijek, Osijek
05.05 - NK Slaven Belupo, Koprivnica
06.05 - NK Zagreb, Zagreb
07.05 - NK Lokomotiva, Zagreb.
 
Ostali klubovi su: Hajduk, Rijeka, Split, Pula, Slaven Belupo, Varaždin, a svi ostali točni datumi bit će objavljeni naknadno.
 

Pročitajte više