U potrazi ste za ljubimcem? Ove predivne životinje traže topli dom

Foto: Facebook/Novogradiške njuške/Sklonište za životinje Sisak/Šibenske šape

BLIŽI se Božić, a mnogi od nas razmišljaju o poklonima i obiteljskim druženjima. U tom duhu ne zaboravimo na mnoge napuštene životinje koje u skloništima čekaju svoju priliku za topli dom i ljubav koju zaslužuju. Božićno razdoblje može biti savršena prilika za udomljavanje kućnog ljubimca, ako mu možete pružiti sve što mu je potrebno. Za vas smo u nastavku izdvojili neke mališane čija je najveća želja dočekati Božić sa svojom zauvijek obitelji.

Štenci iz Nove Gradiške

Preslatki štenci iz udruge Novogradiške njuške čekaju svoje udomitelje. Trenutno su stari oko sedam tjedana, a novi vlasnici moći će ih preuzeti kada napune dva mjeseca i steknu imunitet od cjepiva. Pretpostavlja se da će biti manjeg rasta i teški oko 10 kilograma. Ako ih želite bolje upoznati, javite se udruzi na Facebooku ili na e-adresu novogradiske.njuske@gmail.com.

Bebolinci mame Liv primaju upite za zauvijek domove 🤗 Sutra brojimo punih 7 tjedana, papamo naveliko al još i sisamo pa...

Posted by Novogradiške njuške on Sunday, December 17, 2023

Ezzy

Ezzy je mješanka ovčara, stara četiri mjeseca, koja se nalazi u Skloništu za životinje Sisak. Super se slaže s ostalim psima i privržena je ljudima. Pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta i težiti između 15 i 25 kilograma. Ako je želite udomiti, javite se skloništu na Facebooku ili na e-adresu skloniste.sisak@gmail.com.

Ezzy 🐾 traži svoj dom 🏡 Cura, dob 15.8.2023., u skloništu od 15.12.2023. Teška 6,6 kg, V- 37, D- 40 cm. Ezzy je vesela,...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Tuesday, December 19, 2023

Teglić

Dvomjesečni Teglić iz skloništa Šibenske šape spreman je za zauvijek dom. Star je dva mjeseca i uči se kućnom redu. Budući da još nije dobio sva cjepiva, ne smije često ići u šetnje, ali umjesto toga uživa u dvorištu. Ako mu ne možete pružiti zauvijek dom, Teglić traži i privremeni smještaj dok ne pronađe trajnog udomitelja. Za više informacija javite se skloništu na Facebooku ili na e-adresu sibenske.sape@gmail.com.

💕Uško Teglić je spreman za zauvijek dom 💕 Star je dva mjeseca, polako se uči kućnim redu 😍 Kako još nema ponovljeno...

Posted by Šibenske šape on Thursday, December 21, 2023

Noa i Ninja

Dečki Noa i Ninja iz udruge Prava šapa traže nove udomitelje nakon što su ih prošli vratili udruzi. Stari su oko dvije godine, potpuno veterinarski obrađeni i naučeni na život u stanu. Udomljuju se isključivo u stan ili kuću, bez mogućnosti izlaska. Ako ih želite udomiti, javite se udruzi na Facebooku ili na e-adresu prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🖤🤍] Dečki Noa i Ninja ovaj Božić ne provode u svojoj obitelji...😞 Spašeni su početkom ljeta 2021., bili su...

Posted by Prava šapa on Monday, December 18, 2023

Degui

Dvije ženke degua iz Zagreba traže novi dom. Stare su pet godina i udomljavaju se isključivo u paru. Za više informacija javite se u inbox Udruge Mrkvica.

[ZAGREB - Degui traže dom] Dvije cure, stare 5 godina, traže dom u paru. Za više info - inbox!

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Tuesday, December 19, 2023

 

Pročitajte više