11-godišnja Laura će zauvijek pamtiti ovaj let Croatia Airlinesa: "Divna gesta"

Foto/Video: Maja Čović

OSOBLJE Croatia Airlinesa jednoj je djevojčici omogućilo doživljaj koji će zasigurno pamtiti čitavog života. Njezina majka Maja Čović javila nam se s pričom, oduševljena ponašanjem stjuardesa i pilota Croatia Airlinesa.

"Moja kći Laura Čović Host bila je putnica na letu OU674 Zadar - Pula u 15.25, pri čemu je putovala s pratnjom u vidu stjuardese, bez roditelja. Zahvaljujem ovim putem kapetanu, prvom časniku i svom kabinskom osoblju leta što su je pozvali da zauzme sjedalo za dodatnog člana letačke posade u kokpitu. Laura je prije nekoliko dana proslavila jedanaesti rođendan te mislim da joj je osoblje Croatia Airlinesa poklonilo najbolji rođendanski poklon ikad.️ Svaka čast", rekla je Indexu Laurina mama.

"Divna gesta osoblja, za svaku pohvalu. Dijete je čitavo popodne pod dojmom, svima opisuje pogled iz kokpita, prepričava zgodu i ovo je zasigurno jedna od uspomena koje će joj obilježiti čitavo djetinjstvo. Obzirom da sam ugodno iznenađena ovakvim iskustvom, poželjela sam istaknuti jedan pozitivan primjer djelatnika Croatia Airlinesa. Svaka čast", zaključila je i poslala nam fotografije koje je Laura snimila na letu.

Pročitajte više