12 tajni zbog kojih slavne face više nećete gledati na isti način

Foto: Press/Getty

VIĐATE ih svaki dan na naslovnicama, mislite da znate sve o njima, ali postoje neke sitnice koje bi u potpunosti mogle promijeniti mišljenje koje ste imali o ovim slavnim osobama.

Jednom kada ovo pročitate, stvari više neće biti iste. I ne garantiramo da će uvijek biti nabolje.

Mark Ruffalo

Ruffalo je onaj simpatični i pomalo zbunjeni lik kojeg viđate u filmovima, ali slavni glumac sklon je teorijama zavjere. Jedna od onih u koje vjeruje je i da je teroristički napada 11. rujna bio djelo Amerikanaca.

Kad su ga tijekom jednog antiratnog prosvjeda intervjuirali, rekao je: "Zbunjen sam. Moja prva reakcija je bila da se zgrade ne ruše na takav način."

James Woods

Nekad davno bio je jedan od najpopularnijih glumaca u Hollywoodu, ali s godinama je postao zagriženi desničar koji na svom profilu neprestano pljuje imigrante, pljuje liberale i njihove ideje te širi alt-right memeove.

Jedan od primjera je: "Milijuni dolaze u SAD legalno. Nazivati ilegalne useljenike nedokumentiranim imigrantima isto je što i nazivati dilere heroinom nedokumentiranim ljekarima."

Clint Eastwood

Svi znaju da je Clint registrirani republikanac, ali on je stara škola i ne dijeli mišljenje mnogih koji pripadaju istom političkom opredjeljenju.

Primjerice, nema ništa protiv gej brakova i smatra da ljudima treba dati slobodu da rade što god žele.

Barry Humphries

Barry je svoju karijeru proveo odjeven u ženu igrajući lik Edne Everage, ali sklon je transfobičnim ispadima. Kada je Bruce Jenner promijenio spol i postao Caitlyn Jenner, nazvao ju je "osakaćenim muškarcem".

Kurt Cobain

Prije nego što je izašao album "Nevermind", članovi Nirvane tantijeme su ravnopravno dijelili na tri dijela.

Nakon što je "Nevermind" postao njihov najpopularniji album, Kurt je želio 75% autorskih prava i 100% prava za tekstove, a inzistirao je i na tome da se ova raspodjela primjenjuje retroaktivno.

Alice Cooper

Neki ga možda doživljavaju kao utjelovljenje Sotone, ali Alice je zapravo veliki vjernik i tvrdi da vjeruje u svaku riječ Starog zavjeta.

Mark Wahlberg

Još jedan veliki vjernik je i ovaj poznati glumac. Iako mu to obaveze često ne dopuštaju, odlazi u crkvu kad god mu se pruži prilika. Ponekad i svaki dan.

Često ističe da mu je vjera spasila život i izvukla ga iz ralja bandi i ovisnosti, a jako puno pomaže i klincima iz problematičnih kvartova kako bi ih spasio od života na ulici.

Vince Vaughn

Iako je dio ekipe holivudskih liberala, Vince se jako protivi zabrani nošenja vatrenog oružja. Podržava ideju da se škole osiguravaju oružjem i da se školske pucnjave događaju samo tamo gdje nema naoružanih stražara.

"Zabraniti oružje je kao zabraniti vilice u nastojanju da zaustavite epidemiju pretilosti", rekao je jednom prilikom.

Arnold Schwarzenegger

Arnie je jedan od najvećih muškarčina na velikom platnu, ali na veliku žalost svih mesoždera koji vjeruju da je to muževno, zvijezda akcijskih filmova 2016. prigrlila je veganski stil života.

Štoviše, s Jamesom Cameronom je snimio video u kojem druge uvjerava da trebaju prestati jesti meso.

Chrissie Hynde

Velika rock ikona vjeruje da su žene koje se provokativno oblače krive u slučaju seksualnog napada.

"Ako uokolo hodam u donjem vešu i pijana sam? Čija bi krivica to bila?" rekla je.

Ravi Shankar

Sitar je instrument koji ćete čuti svaki put kada se u nekom američkom filmu pojavi nadrogirana osoba i uglavnom se radi o pjesmama Ravija Shankara. No, slavni je glazbenik prezirao droge jer je vjerovao da nadrogirani ljudi ne mogu u potpunosti osjetiti njegovu glazbu.

Eminem

Jedan od najvulgarnijih repera glazbene industrije ne dopušta psovanje u svom domu.

Pročitajte više