Bar koji poslužuje hranu na golim ženama izazvao neviđeni bijes: "To je jebeno jezivo"

Foto: Instagram

CRUISE BAR u Sydneyu izazvao je popriličan kaos na društvenim mrežama nakon što su korisnici objavili hrpu fotografija na kojima se vide gole ili polugole žene koje leže na šankovima ili stolovima dok je na njihovim tijelima servirano voće.

Korisnici na društvenim mrežama iznijeli su brojne kritike - "To je potpuno neprihvatljivo", "Jebeno jezivo", "Zatvorite ih!", i tome slično, samo su neke od njih.

No, neki su stali u obranu bara tvrdnjom da se u istom prostoru prošetavaju i polugoli muškarci te da sve to skupa nema veze sa seksizmom i "iskorištavanjem ženskog tijela", kako mnogi navode.

"Nitko nikoga na ništa nije prisilio. To su modeli koji rade svoj posao. Ima i muškaraca i žena. To je njihov izbor", stoji u jednom od komentara na Twitteru.

A oglasila se i poznata tamošnja političarka, Jane Oakley, koja je u objavi na Facebooku napisala: "Zahvaljujući Cruise baru na otvoren se način doprinosi iskorištavanju ženskog tijela. Sigurna sam da nikada neću svratiti kod vas kada budem tražila mjesto za provod".

Pročitajte više