Ispunjena im je zadnja želja: Preminuli su zajedno zagrljeni u svom krevetu

Screenshot: 10 News

BRAČNI par iz San Diega, porijeklom iz Connecticuta, Jeanette i Alexander Toczko, zaljubili su se još dok su bili djeca, a vjenčali su se 1940., preselili najprije u New York, a potom u Kaliforniju. Oboje su bili djeca poljskih imigranata. Alexander je radio kao telefonski operater u američkoj mornarici, a poslije se preselio u oglašivačku kompaniju te se bavio modnom fotografijom.

Kada su se, u već poodmakloj dobi, on i njegova supruga oboje razboljeli, objavili su svojoj djeci da žele, kada za to dođe vrijeme, umrijeti zajedno. Nakon 75 godina braka, u kojem su dobili petero djece, 10 unuka i šestero praunučadi, želja im je ispunjena. Umrli su sredinom prošlog mjeseca, u svom krevetu, zagrljeni.

Jeanette je imala 96 godina, a njen suprug Alexander 95. On je umro prije, 17. lipnja, a ona nekoliko sati kasnije.

"Kad sam rekla majci da je otišao, ona ga je zagrlila i rekla: 'Vidiš, upravo ovo si želio. Umrijeti u mom zagrljaju. Volim te, čekaj me, eto i mene uskoro'. Tada smo napustili sobu. Ona je umrla nekoliko sati kasnije", priča njihova kćer, Aimee Toczko-Cushman, kako prenosi 10 News. "Čak je medicinsko osoblje reklo da je nevjerojatno da su tako umrli, jedan za drugim, nerazdvojni. Njihova su srca tukla zajedno otkad znam za sebe", dodaje njihova kćer, kako prenosi Daily Mail.

Pročitajte više