James Franco i Seth Rogen poslali blagdansku čestitku u svom stilu

Foto: Instagram

POPULARNI glumac James Franco i jedan od njegovih najboljih prijatelja glumac Seth Rogen gostovali su u NBC-jevu showu Saturday Night Liveu i pritom poželjeli svima sretne blagdane i to u svom prepoznatljivom stilu.

James Franco se osvrnuo na hakerske napade na Sony koji su započeli još 24. studenog ove godine, u kojima su otkriveni honorari poznatih glumaca s kojima je Sony dosad surađivao, uključujući i Francovu i Rogenovu zaradu za Sonyjev novi film "Interview", u kojem njih dvojica imaju glavne uloge.

"Hakeri koji su napali Sony pustili su jako puno osobnih podataka svih osoba koje su s njima poslovno surađivale. Zbog toga ću vam ja sada otkriti neke stvari prije nego li ih oni odluče objaviti", kazao je na početku Franco, nakon čega su on i Rogen s publikom podijelili nekoliko zajedničkih i posve šaljivih fotografija, koje su im hakeri navodno ukrali i potom objavili.

Primjerice, na jednoj od njih su pozirali kao John Lennon i Yoko Ono dok na drugoj Franco spava na WC-u držeći plišanog medvjedića. Ostale fotografije možete pogledati u videu.

Pročitajte više