Kako je Hvar osvojio britansku sportsku zvijezdu

Foto: Twitter

JAMIE ROBERTS, poznati velški ragbijaš za Daily Mail je napisao ponešto o svojem iskustvu ljetovanja u Hrvatskoj i na taj način nam omogućio još malo promidžbe u inozemnim medijima.

Roberts piše da je Hvar prvi put posjetio pred dvije godine u društvu s još četvoricom prijatelja, ali da ga je toliko oduševio da se morao vratiti što prije je mogao: "Obožavam Hrvatsku. Nakon prvog posjeta znao sam da se moram vratiti što prije mogu. Sve na tom mjestu je izuzetno", poručuje.

Nakon toga napomnje da "iskustvo počinje odmah, slijetanjem u Split", a da je otok prilično malen, ali "vrlo cool, hrvatski odgovor na Monaco". Dodao je ipak kako ne misli da će Britancima Hvar tako skoro postati najzanimljivije hrvatsko odredište budući da postoje i "pristupačnija mjesta na obali", ali da su cijene na Hvaru svejedno "prilično razumne".

"Hvar je bio moja prva šansa nakon napornog turnira da se opustim i zaboravim na pritisak. Bilo mi je bitno da se isključim, zaboravim na prehranu i treniranje i potpuno se opustim", pojasnio je dodajući da je bio odlučan u namjeri da "pohara sve klubove", ali i da se na Hvaru obavezno mora iznajmiti čamac i u vlastitom se aranžmanu otisnuti na more.

Pročitajte više