Lana Jurčević posvetila dirljivu poruku svim vrijednim mladim ljudima: Respect!

Foto: Facebook

LANA Jurčević posljednjih je dana s najboljom prijateljicom bila na odmoru u Grčkoj, a prije povratka u Hrvatsku na društvenim je mrežama podijelila dirljiv status kojeg je posvetila svim vrijednim mladim ljudima.

"Gledam ovu sliku i razmišljam koliko su neobični, ali lijepi putevi... Prije 6 godina, Petra je stajala u prvim redovima mog koncerta u Ciboni i znala svaku pjesmu napamet od početka do kraja. Tada se nismo poznavale. Koju godinu nakon toga postala je moja plesačica, potpuno slučajno. S vremenom, postala mi je i prijateljica, što je najljepše od svega.

Danas je ona mlada poduzetna ženica koja drži konce u svom super dućanu u centru Zagreba, radi dva posla, trudi se i radi (bez kukanja što je danas rijetkost), a treću ljubav - ples radi iz gušta i pomaže svojoj obitelji u današnja vremena na sve načine.

‪#‎Respect‬ mladim, vrijednim i ambicioznim ljudima. I najvažnije, dobrim i iskrenim. Tako nekako ide i priča s našom @brita0507 koja nam sada fali i koju puno volimo! Ja sam sretna što ih imam... Ako poznajete nekog takvog (sa kraja teksta), slobodno ga taggirajte u komentaru", napisala je lijepa pjevačica na Instagramu i Facebooku i zaradila više od 6000 lajkova, kao i gomilu komentara.
 

 

Gledam ovu sliku i razmišljam koliko su neobični, ali lijepi putevi... Prije 6 godina, Petra je stajala u prvim redovima...

Posted by Lana Jurčević on Monday, 14 September 2015

Pročitajte više