Madonnin brat beskućnik: Nju nije briga jesam li živ, ne bi me ni prepoznala

Foto: Instagram

ANTHONY CICCONE (58), jedan od Madonninih šestero braće, koji je već u nekoliko navrata prozivao svoju bogatu i slavnu sestru, ponovo je dospio u medije.

On je, naime, već godinama beskućnik ili živi po garažama, a razni izvori tvrde da su njegova braća i sestre nedavno odustali od pokušavanja da mu pomognu. "Prava je istina da Madonnu nije briga jesam li mrtav ili živ. Kladim se da me ne bi ni prepoznala", kazao je za tabloid National Enquirer.

Radar piše da su se članovi obitelji nedavno okupili kako bi raspravili mogu li mu kako pomoći, ali kad se on na okupljanju pojavio pijan, Mario, drugi brat, zatražio je da ga se otamo izbaci. "Nažalost, čini se da nema popravka u tim odnosima. Madonna i njezin brat Mario završili su s Anthonyjem zauvijek. Misle da više ne zaslužuje novu priliku", kazao je neimenovani izvor.

Ali, njihova sestra Paula, koja je Anthonyju pomogla da više ne živi ispod mosta u Traverse Cityju nakon što je drugi beskućnik tamo ubijen zbog boce alkohola, navodno ne želi odustati. "Ironično je što moja obitelj misli da sam ja odabrao ovakav stil života. To nije istina", kazao je Anthony.

Madonna je oduvijek imala problematičan odnos s braćom. Anthony je često o njoj pričao u medijima, a Christopher je o njoj čak objavio knjigu 2008. godine.
 

Pročitajte više