Manekenka Adriana Lima: Otkako sam trudna jako mi se pije pivo



MANEKENKA Adriana Lima, koja čeka drugo dijete sa suprugom Markom Jarićem, tijekom jednog intervjua otkrila je kako u trudnoći ima neodoljivu želju piti pivo. "Čeznem za pivom, što je čudno jer ga inače uopće ne pijem. A sad kad ne smijem, imam veliku želju. Baš je teško", izjavila je za časopis People.

Otkrila je Lima i što joj se najviše jede. "Hrskava pačetina, odjednom je se ne mogu zasititi. Nevjerojatno. Ipak, osjećam se odlično", komentirala je. Na pitanje novinara da usporedi ovu trudnoću s prvom, Adriana je rekla kako joj je sad definitivno lakše sve promijene tjelesne, hormonalne i psihičke, prolaziti nego prije dvije godine kad je to iskusila po prvi puta.

Dodala je i kako ju je Marko potakao da vježba tijekom trudnoće pa mu je na tome jako zahvalna. "Udebljala sam se nekoliko kilograma, ali ne onoliko koliko sam imala u prvoj trudnoći. Prva tri mjeseca vježbala sam s lakšim utezima i radila vježbe inspirirane pokretima životinja. Puzala sam po podu kao rak. To mi je pomoglo da učvrstim mišiće", objasnila je. Adriana se inače nalazi u šestom mjesecu trudnoće. Kaže kako još ne znaju spol djeteta, ali im to nije ni važno.

Pročitajte više