Baby Lasagna na Facebooku već ima i fan grupu: "Dobio je i svoju himnu"

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Facebook

Baby Lasagna već ima poprilično veliku fan grupu na Facebooku. Naime, Paco Dedić je dva tjedna prije Markovog nastupa na Dori na Facebooku osnovao grupu Baby Lasagna, winner of Eurovision 2024.

U međuvremenu je grupa prikupila preko 7000 članova, a tamo su svakodnevno Lasagnini obožavatelji objavljivali vijesti o njemu, poruke podrške i reakcije na njegove nastupe. Nakon Eurosonga grupa je preimenovana u Baby Lasagna - Winner of people’s hearts te će se i dalje u njoj pratiti daljnji radi u uspjesi Marka Purišića.

"Marko je završio kao pobjednik publike i to je najbitnije. Nama se u grupi pridružio Leontin Čapo Milenić koji je napisao prvu u povijesti službenu himnu za nekog izvođača na Eurosongu. Pridružili su nam se i drugi sa svojim raznim uracima, videima i sličnome poput Nade Marije Oršolić Tunić koja je izradila slikovnicu te za Marka napravila brojne promo videe te pomogla u promociji.

Baby Lasagna je moralni pobjednik, pobjednik publike, što je najvažnije u cijeloj priči. Mi smo izuzetno ponosni na njega i na sve što je do sada napravio. Sretni smo da smo mi promocijom bili barem djelić razloga da dođe do ovoga gdje je sada”, kazao je Dedić za Index.

Podsjećamo, Lasagna je u samo 4 minute rasprodao svoj prvi samostalni koncert, u rujnu na zagrebačkoj Šalati.

Pročitajte više