Nogometni baby boom: Tomečak i Šimunić očekuju prinove

Foto: Guliver/Getty Images

UNATOČ lošim vijestima da sa suigračima iz reprezentacije ne smije zaigrati u Brazilu, Joeu Šimuniću razlog za sreću pruža supruga koja će za nekoliko mjeseci roditi njihovo prvo dijete, piše Story.

Kapetan Dinama optužen je za rasizam u trenutku skandiranja "Za dom spremni" nakon utakmice protiv Islanda, te mu je zabranjeno igranje deset utakmica i pristup stadionu u Brazilu.

Ipak, nakon povratka u Zagreb oslonac je potražio u obitelji i supruzi ekonomistici Christini Mariji s kojom čeka prvo dijete, a tijekom šetnje gradom jasno joj se ocrtavao zaobljeni trbuščić.

No, Šimunić nije jedini koji se raduje prinovi. Nogometaš Rijeke Ivan Tomečak (24) sa svojom suprugom Anom nestrpljivo iščekuje rujan, kad im stiže prvi nasljednik.

Nekadašnji igrač Dinama za Story je rekao: "Ana i ja smo jako dugo zajedno, prošle smo se godine vjenčali i od prvog smo dana znali da želimo djecu. Ta će nam se želja ostvariti za četiri mjeseca i ne možemo dočekati dan da našeg sina prvi put uzmemo u naručje. Ostvarenje sna, tako najjednostavnije mogu opisati posljednje mjesece koje proživljavamo".

Nogometaš i njegova supruga već su započeli s uređivanjem dječje sobe u njihovu domu.

"Na svu sreću, Ana odlično podnosi trudnoću pa se ne budim usred noći kako bih mahnito tražio određeni kolač po svim slastičarnicama u Rijeci", u šali je rekao Ivan.

Pročitajte više