Ona se udaje za 71-godišnjaka i ovako se hvali prstenom (koji nitko nije primijetio)

Foto: Instagram

GABI GRECKO 25-godišnja je ljepotica iz Miamija koja se povremeno bavi modelingom i DJ-ingom, a najviše vremena provodi gradeći imidž kao buduća supruga 71-godišnjeg biznismena Geoffreyja Edelstena.

Njih su dvoje nedavno objavili zaruke, a Grecko je svoj zaručnički prsten od 30.000 dolara iskoristila kako bi se još malo zavadila s bivšom gospođom Edelsten, Brynne. Prvo je pozirala s rukama preko grudi pa usto napisala "Kako se ona jebeno zove?", a onda to još jednom ponovila te dodala: "Mislite da sam ljubomorna da tu kako-se-već-zove?".

Na kraju je pozirala i s budućim suprugom te usto napisala samo #gđaEdelesten. Ipak, očito se u vezi nečega predomislila jer su fotografije nestale s Instagrama.

Dakle, ako vas zanima u vezi ove kavge, reći ćemo da je Gabi već neko vrijeme u svađi s 31-godišnjom Brynne, kojoj je "naredila" da prestane nositi Edelstenovo prezime pa da će u nagodbi oko razvoda dobiti 10 milijuna dolara. Ona joj je, s druge strane, kazala da je zadovoljna u svojoj novoj vezi, da je sretna zbog nje i njezinog bivšeg, ali i da nema namjeru mijenjati ime.



Brak Brynne i Geoffreyja trebao bi službeno biti okončan u siječnju za kad je najavljeno i novo vjenčanje milijunaša i ljepotice i to u Parizu, prenosi Daily Mail. Ipak, prije toga Geoffrey će za Božić upoznati Gabine roditelje, koja kaže da "su oni iznimno puni potpore za njezinu neobičnu vezu".

"Geoff je bistriji i aktivniji i od mene. Vrlo naporno radi i ima jako natrpan raspored. Volim malo starije muškarce, dobro je biti uz nekoga tko je pun znanja i mudrosti. On je čovjek s puno diploma i definitivno me zadovoljava. Oni koji ga nisu upoznali ne znaju za njegove ljubavne čini", poručila je nevjernicima koji su joj sigurno i dalje nakon toga - nastavili ne vjerovati.

Pročitajte više