Otvara se škola za sponzoruše: "Bilo mi je dosta siromašnih nakon jednog koji je stalno jeo KFC"

Foto: Shutterstock

NOVI tečaj koji uči žene kako biti savršene sponzoruše pokreće se u New Yorku.

"Profesionalna sponzoruša", kako 37-godišnju Carlu Aboniju naziva britanski Mirror, dosad je putovala cijelim svijetom i primala skupocjene darove od raznih muškaraca koji ne mogu odoljeti njezinu društvu, ali priznaje da ti odnosi nisu uvijek jednostavni pa je udružila snage sa svojim "mentorom", sponzorom Alanom Schneiderom.

Njih dvoje otvaraju Sugar Daddy University u New Yorku, a polaznice će učiti detalje o pet ključnih elemenata kako postati uspješna sponzoruša: seksualnosti, razumijevanju, velikodušnosti, privlsčnosti i reciprocitetu.

Unajmili su plastične kirurge, stručnjake za veze i stručnjake za financije koji će savjetovati žene.

Carla kaže da se životu sponzoruše okrenula kad su joj dosadili "siromašni tipovi", a kap koja je prelila čašu bio je jedan koji je kod nje za večeru donosio KFC pa joj ostavljao ostatke: "Kad bi me poljubio mrvice bi mi ostajale na ustima. Čim sam ga se riješila bacila sam se na istraživanje na internetu. Mislim da se sve žene mogu s tim poistovjetiti jer mi sve želimo da se prema nama muškarci lijepo odnose. I tu nastupa naša škola. Naša su je iskustva stvorila: veze mogu biti bolje i mi smo tu da ih poboljšamo".

"Ja ću učiti kako postaviti odnos da bude pozitivan za obje strane. Skupit ću sva svoja iskustva kako bih pomogla drugim sponzorušama da cijene muškarca s kojim su, ali i muškarcima koji nam žele pristupiti".

Ravnatelj škole, Alan Schneider, koji je i tvorac stranice SugarDaddyForMe.com, dodao je da će ovo pomoći ljudima da bolje shvate "često krivo shvaćen stil života".

"Moramo educirati obje strane da poštuju jedni druge. Radit ćemo s različitim profilima ljudi. Mnoge sponzoruše su mlade i privlačne, ali i dobro obrazovane djevojke koje imaju financijskih problema pa su sponzori kao dobročinitelji koji im pomažu. Ne radi se samo o seksu - mi im pomažemo otkriti iskru, pravu povezanost i mnogi se parovi odlučuju na brak", kazao je.
 

Pročitajte više