Poznati Splićani na otvorenju prvog Ray Ban “Shop in Shopa”!

Foto: PR

JUČER u Splitu, unutar poslovnice Optike Anda, u Joker centru otvoren je prvi Ray Ban “Shop in Shop” u Jugoistočnoj Europi.

Optika Anda svim Splićanima postala je nezaobilazna destinacija kad su u pitanju sunčane i dioptrijske naočale.  Stoga nije tajna da svi Dalmatinci, a posebno Splićani posebnu pažnju posvećuju upravo odabiru sunčanih naočala.

Jučer je jedan od najpoznatijih brendova naočala Ray Ban, otvorio prvi Ray Ban “Shop in Shop”, upravo u najvećoj poslovnici Optike Anda, u prodajnom centru Joker.

Ray Ban, odnosno njihov službeni distributer za cijeli svijet, Luxottica izjavili su nam kako ne kriju oduševljenje i ponos što imaju partnera kao što je Optika Anda dok nam je direktor maloprodaje Optike Anda, Zvonimir Šimić izjavio kako je  počašćen  što je upravo Optika Anda prva u Jugoistočnoj Europi dobila Ray Ban “Shop in Shop” te da i od ovog ”kornera” očekuje pozitivne učinke na poslovanje tvrtke, koja i u ovim teškim vremena bilježi rast, a to im potvrđuju i brojni zadovoljni kupci, čiji je broj  u stalnom porastu.

Ovako veliki događaj nisu zaobišli ni brojni poznati Splićani koji su veliki ljubitelji sunčanih naočala i Optike Anda s kojom su od samih početaka,  poput Jelene Rozge,  Jole i njegove supruge Ane Čagalj,  Slavka Sobina, Tomislava Čubelića, Marine Fernandez, Nataše Bebić, Ivana Kljakovića Gašpića i mnogih drugih.

Ljeto nam se vratilo!  Uživajmo u njemu s Optikom Anda!
 

Pročitajte više