Razvela se od supruga jer mu je penis bio premalen?

Ilustracija: Shutterstock

JEDNA se 52-godišnjakinja s Tajvana razvela od supruga nakon četiri godine braka uz tvrdnje da on ima premali penis, prenosi Daily Chilli.

Ako je vjerovati informacijama prenesenim s kineskog tabloida Apple Daily, Zhang je izjavila da njezin 55-godišnji suprug Zhou nije ispunio niti obećanje da će se s njom seksati tri puta tjedno: "Njegov je penis tako malen, dug je samo pet centimetara. Nismo se uspjeli poseksati čitavo vrijeme trajanja braka", dodala je.

Njih su se dvoje 2008. godine upoznali preko zajedničkog prijatelja te se nakon pet mjeseci vjenčali. Ona se htjela seksati i prije braka, ali on je to odbio, opravdavajući se apstinencijom iz religijskih razloga pa je za njegove "probleme" saznala te prve bračne noći. "Osim toga je i impotentan i nije u mogućnosti ispuniti svoje bračne dužnosti. Čitavo smo se vrijeme svađali i molila sam ga da zatraži pomoć", objasnila je.

Netom nakon vjenčanja oni su prestali živjeti zajedno, ali su ukupno proveli "10 čudnih noći" zajedno kako bi provjerili je li se što promijenilo, a Zhou je prestao odlaziti na terapije prije dvije godine kad je njegova supruga zatražila razvod. Negirao je tvrdnje o impotenciji i za sve okrivio loš "tajming": "Meni je draže seksati se ujutro, ali ona je uvijek bila spremna oko ponoći. Ja bih u to vrijeme uvijek bio jako umoran", izjavio je.

Sud im je tek nedavno odobrio razvod. To je bio prvi brak i jednom i drugom.

Pročitajte više