Službeno je: George Clooney vjenčat će se s Amal Alamuddin u rujnu

Foto: JLP

GEORGE CLOONEY vjenčat će se sa svojom zaručnicom, vodećom odvjetnicom boraca za ljudska prava Amal Alamuddin u rujnu u Italiji, objavili su u četvrtak mediji.

Par je u Londonu izvadio dozvolu za brak koja traje 12 mjeseci, a vjenčanje je najavljeno prije dva tjedna u jednoj londonskoj crkvi. Zakonska je obveza Britanaca koji se kane vjenčati da to javno objave 16 dana prije vjenčanja. Alamuddin je rođena u Libanonu, ali živi u Britaniji.

U najavi vjenčanja stoji da će se par vjenčati u Italiji, a Clooney je naveden pod punim imenom George Timothy, "glumac i redatelj". Spominje se i "razvrgnuti prethodni brak", jer se 53-godišnji glumac 1993. rastao od prve supruge Talie Balsam. 36-godišnja Alamuddin opisana je kao "odvjetnica, neudana", a puno ime joj je Amal Rramzi.

Prema nekim informacijama, par će se vjenčati 20. rujna. Nekoliko puta viđeni su u Italiji u blizini Clooneyjeve vile na jezeru Como kako istražuju lokacije za vjenčanje.

Glumac je odvjetnicu zaprosio u travnju nakon samo šest mjeseci veze, a neki strani mediji nagađaju kako je u njoj pronašao idealnu partnericu za sljedeći korak u svojoj karijeri - ulazak u politiku.
 

Pročitajte više