"Tresla se i susprezala suze": Đoković (ponovo) prestravio skupljačicu loptica, tvrde Britanci

Screenshot: YouTube

OVOG utorka poslijepodne Novak Đoković izborio je pobjedu nakon dvodnevnog meča protiv Kevina Andersona na Wimbledonu.

Ipak, čini se da je razlomljeni meč previše utjecao na živce prvog igrača svijeta, koji je svoj bijes ponovo iskalio na skupljaču loptica. Točnije, nakon što se prije nekoliko mjeseci izderao na dječaka pa se potom ispričao, sad je na red došla jedna tinejdžerica prema kojoj je urliknuo da mu doda ručnik.

Daily Mail piše da je djevojka bila vidno potresena i susprezala suze. U licu je pocrvenila i potom "nervozno otpila malo vode". "Bio je udaljen jedva metar od nje i u punom naletu, bio sam prilično šokiran. Ona je morala ostati na terenu nakon toga, a naočigled se tresla", kazao je jedan od gledatelja.

Kad su ga nakon meča pitali za ispad, rekao je: "Ovo je bio jako, jako intenzivan peti set. Izbacio sam sve što imam, ne na nekoga drugoga, nego na sebe. Gledao sam prema loži, ali pričao sam sa sobom...emocije su prisutne. Prolaziš kroz uspone i padove... Pokušavao sam sam sebe motivirati. Ponekad je dobro zaurlati i pustiti sve van, tako funkcioniram. Žao mi je. Nije bilo usmjereno prema njoj. Možda se uplašila mojeg vikanja. Bio sam joj prilično blizu. Pokušat ću joj se ispričati ako sam napravio nešto krivo", kazao je.

Đoković danas igra četvrtfinale protiv Čilića u poslijepodnevnim satima.

Pročitajte više