Ulovljen kako se "seksa" s Land Roverom

Foto: Facebook

DANIEL COOPER 24-godišnji je muškarac i otac troje djece kojeg je nadzorna kamera snimila ispred restorana na ulici u Holywellu u Walesu u pokušaju "seksa" s parkiranim automobilom.

Na sudu je otkriveno da je on bio pijan te se "nasred ulice skinuo i počeo se trljati o plavi Land Rover Discovery", iako je opisan kao inače "brižan obiteljski čovjek". Prije incidenta koji je snimljen, Cooper je navodno viđen i kako simulira seks s pultom u zalogajnici, piše britanski Telegraph, te kako spuštenih hlača na podu izvodi slične pokrete.

Tužitelj John Wylde kazao je: "Prvo je viđen kako urinira. Nakon toga hodao je po ulici hlača spuštenih oko gležnja i majice prevučene preko glave. Mahao je automobilima te potom skinuo majicu do kraja. Nakon toga ušao je u zalogajnicu gdje je simulirao seks s pultom. U jednom je trenutku legao i simulirao seks na podu. Nakon toga to je isto napravio s Land Roverom koji je bio parkiran u blizini".

Policija je Coopera uhitila u centru Holywella u sjevernom Walesu, a policajcima je objasnio da nije naviknut na piće. Sud mu je odredio kaznu u trajanju od tri mjeseca unutar koje ima zabranu izlaska između 19 sati i 7 sati ujutro petkom, subotom i nedjeljom te je morao platiti globu od 85 funti.

Njegov odvjetnik Gary Harvey izjavio je: "Moj je klijent prestravljen i potpuno posramljen. Ne sjeća se ničega što se dogodilo. On je odgovoran obiteljski čovjek koji brine o svojoj djeci dok mu je supruga na poslu".

Pročitajte više