Upoznajte Pavarottijevog dvojnika: Željezničar koji zvuči i izgleda kao pokojni operni pjevač

COLLIN MILLER već dugi niz godina radi na željeznici, a svaki mu dan počinje na isti način – visokim notama. Naime, 61-godišnji Colin Miller gaji ljubav prema operi pa njegove kolege s posla više ne čudi kad u rano jutro začuju refren Nessun Dorme. No, osim ljubavi prema operi, Miller je specifičan još po nečemu. Kako piše Daily Mail, on izgleda gotovo identično kao i njegov idol Luciano Pavarotti.

Iako ne može toliko dobro držati notu, njegov je izgled u kombinaciji s glasom razlog zbog kojeg se putnici učestalo žele slikati s njim. Bivši trgovac voćem i povrćem počeo je "oponašati" Pavarottija nakon svjetskog nogometnog kupa 1990. godine, kad je izvedbu Nessun Dorme operne zvijezde u prenošenju natjecanja koristio BBC. Deset godina putovao je svijetom kao Pavarottijev dvojnik, dobivajući gotovo 500 dolara po nastupu. No, nakon pjevačeve smrti 2007.godine, posao više nije išao toliko dobro pa se morao zaposliti na željezničkoj stanici u Staffordshireu.

"Ne mogu pjevati kao Pavarotti, ali vrlo sam dobar s ljudima i ne bojim se biti javna ličnost. Uvijek oraspoložim ljude, a to mi je najvažnije", kaže Pavarottijev dvojnik.

Iako više ne ide na turneje, Miller još uvijek tu i tamo nastupa za dobrotvorne svrhe, a često pjeva i pred obitelji. Njegova kći uskoro se udaje, no Miller je dobio zabranu pjevanja na njenom vjenčanju, jer, kako kaže, "Jen više voli Coldplay".

Pročitajte više