Romeo Beckham zbunio ljude starom fotkom s Davidom: "Ovo je prečudno"

Foto: Instagram

David Beckham slavi 49. rođendan, a tim je povodom njegov 21-godišnji sin Romeo na Instagramu objavio njihovu staru fotografiju i posvetio ocu emotivnu poruku.

"Sretan rođendan, tata. Hvala ti za sve. Volim te uvijek i zauvijek", napisao je Romeo u opisu fotografije na kojoj ga otac ljubi u usta. Objava je odmah izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. 

"Ova fotografija je prečudna"

Mnogi su pisali da isprva nisu prepoznali Davida.

"Mislio sam da mu je račun hakiran", "Ne, ovo nije smiješno", "Mislio sam da je ovo fotografija s neke meme stranice", "Ova fotografija je prečudna", "Kada je ovo prva stvar koju vidite kada otvorite Instagram, a ne znate ni o kome se radi", "Ovo izgleda kao neki mem", neki su od komentara. Drugi su ponovno pisali da nije u redu ljubiti djecu u usta, dok su treći komentirali kako David sa svojom djecom ima predivan odnos.

Naime, Beckhamovi su poznati po tome da fizički iskazuju bliskost sa svojom djecom, a David je i ranije objavljivao snimke na kojima ih ljubi. "Jako sam nježan prema djeci. Tako smo odgojeni i Victoria i ja, a takvi smo i mi sa svojom djecom. Želimo pokazati svojoj djeci ljubav i, znate, jako smo im privrženi", izjavio je jednom prilikom umirovljeni nogometaš. 

Davidu je povodom 49. rođendana objavu posvetila i njegova supruga Victoria. "Sretan rođendan, Davide. Drago mi je što starimo zajedno. Nisi daleko za mnom! Ti si naše sve. Najbolji tata i suprug, svi te jako volimo", napisala je na Instagramu.

Pročitajte više