Tajči putuje u Švedsku, tamo će nastupati za fanove Eurosonga

Foto: Instagram

Tatjana Matejaš Cameron, poznata kao Tajči, putuje u Švedsku. Pjevačica, koja je 1990. predstavljala Jugoslaviju na Eurosongu i s pjesmom Hajde da ludujemo završila na sedmom mjestu u finalu, otkrila je da će ispuniti želje fanova i da sljedeći tjedan putuje u Švedsku.

"Da, bit ću u Švedskoj. Zapravo ja ću nastupati u Švedskoj u jednom klubu za fanove, i to je zapravo sjajno da je baš ta pjesma Hajde da ludujemo zaživjela, živjela i da živi", rekla je za In Magazin.

Ispričala je kako joj je Eurosong i dalje drag. "Pa je, drag mi je. Kao što su rođendani, obljetnice, tako je i dan Eurovizije, jer ipak je to jedan velik ii važan događaj u mom životu. Ne samo karijeri nego i u životu", kaže Tajči.

Na vrhuncu karijere preselila se u SAD

Tajči je s Hajde da ludujemo pobijedila na Jugoviziji u Zadru 1990. godine. Istoimeni album prodan je u 300.000 primjeraka. Iako je bila u trenucima najveće slave i popularnosti, 1992. se preselila u Ameriku, gdje je nastavila s glazbenim usavršavanjem, pojavljujući se povremeno u mjuziklima i na televiziji u Los Angelesu. 

Tajči o Eurosongu, svom evergreenu i onome što danas radi

S pjesmom ''Hajde da ludujemo'' Tajči je na Euroviziji 1990-e predstavljala Jugoslaviju. U finalu je završila na sedmom mjestu, a pjesma je postala evergreen koji živi i danas. Tajči nam je ekskluzivno otkrila da na poziv obožavatelja Eurosonga sljedeći tjedan putuje u Švedsku, gdje će zapjevati svoj najveći hit. 🎤 Što danas radi i zašto voli surađivati sa zatvorenicima, ispričala je našem Davoru Gariću.

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Pročitajte više