Alessandra Ambrosio snimila seksi naslovnicu: Pokazala gole grudi kroz prozirni top

ALESSANDRA AMBROSIO snimila je seksi naslovnicu na kojoj je pokazala gole grudi. Lijepa anđelica Victoria`s Secreta pozirala je za francuski Revue de Modes u potpuno prozirnom topu i otkrila grudi kojima inače reklamira donje rublje. Svoj je seksipil zgodna Alessandra naglasila žarkom šminkom i razbarušenom frizurom.

Jedna od najzgodnijih manekenki na svijetu jako se trudi kako bi zadržala dobru formu i vitko tijelo. Iako joj neki prigovaraju da je premršava, ona se s tim ne slaže. "Ne izgledam uopće kao tinejdžerica prije puberteta. Mršava sam od svoje četvrte godine i uvijek jedem što god poželim. Najvažnije je da izgledam onako kako volim", rekla je jednom prilikom Alessandra.

Lijepoj manekenki komentari o njezinom izgledu pomalo idu na živce. "Ako se udebljam kilogram ili dva, onda sam predebela. Ako smršavim malo, onda bolujem od anoreksije. To ne kažu agenti ili dizajneri već mediji. Održavam liniju pomoću pilatesa, joge i trčanja. Nakon poroda mi je trebalo dva mjeseca da se vratim u formu", kaže manekenka, koja je kćer Anju Louise rodila u kolovozu 2008. godine.

Pročitajte više