Amy Winehouse nakon šmrkanja koke i opijanja planira pisati priče za djecu

KONTROVERZNA britanska pjevačica Amy Winehouse ipak bi se mogla ponovo vratiti na sam vrh, ali pomoću druge umjetnosti. Iako medijske stupce puni češće zbog nedoličnog ponašanja i skandala koje napravi gdje god da se pojavi, Amy planira započeti pisati knjige i to, ni manje ni više, nego za djecu.

Amy i Snoop pretjerali s pušenjem marihuane

Njezin dugogodišnji prijatelj, također dečko koji ne poštuje zakon često, Pete Doherty savjetovao je Amy da svoju životnu priču pretoči na papir i to u vidu stihova. Sama Amy smatra da je to dobar "trening" za pisanje priča za djecu. Osim što se planira okušati u književnosti, Amy zadnjih nekoliko dana radi na svom novom albumu. Jedan od najproduktivnijih američkih producenata,  Jay-Z, navodno će također sudjelovati u njezinoj povratničkoj karijeri.

Osim s njim, pjevačica je suradnju već započela s reperom Snoop Doggom, no već pri prvom susretu glazbenici su do te mjere pretjerali s konzumiranjem marihuane da nisu bili sposobni ništa snimiti. Poprilično je dvojbeno koliko će Amy biti adekvatna za pisanje priča za djecu s obzirom da je poznata po čestom pretjerivanju s alkoholom i drogama.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više