Amy Winehouse uhvaćena s kokainom u nosu. Opet.

PROBLEMATIČNA Amy Winehouse očito ne može podnijeti nastup bez prethodnog stimulansa, pa su tako nedavno paparazzi ponovno zabilježili sumnjive supstance u njezinu nosu. Pjevačica koja iza sebe ima već jedno predoziranje koje je umalo rezultiralo smrću, sada odlazi tako daleko u negiranju svoje ovisnosti, da tvrdi kako više uopće ne konzumira drogu.

S obzirom na to da joj je suprug, Blake Fielder-Civil, trenutno iza rešetaka, netko bi pomislio da će se Amy smiriti, piše britanski tabloid The Sun. Dodaje i kako je, unatoč kontroverzi, pjevačica prisutne na svom posljednjem koncertu oduševila nastupom. Već neko vrijeme Amy, naime, ne oduševljava svoju publiku nastupima, na kojima se pojavljuje ne znajući za sebe. Mumljanje i ljuljuškanje naprijed-nazad, ono je na što se u posljednje vrijeme svode njezini nastupi.

Nedavno je čak tijekom nastupa, pred očima publike, uzela drogu. Preturajući najprije po kosi (gdje običava skriti drogu), skrivajući ruke pod rukave, a zatim brišući nos, Amy je nevješto pokušala skriti da je ne može čekati novu pauzu kako bi se počastila novom dozom.

Foto: The Sun

Pročitajte više