Ana Gruica pozirala sa suprugom: "Kad ostanete do dva pričati o baletnoj predstavi"

Foto: Instagram

SPLITSKA glumica Ana Gruica Uglešić na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u crnoj haljini s bijelim zvjezdicama. Na jednoj fotografiji nalazi se i njezin suprug Boran Uglešić. 

Otkrila je kako su proveli vikend te o čemu su pričali do dva sata u noći.

"Kad ostaneš s mužem do dva pričati o baletnoj predstavi. Dakle, sinoć smo bili na premijeri baleta Veliki Gatsby na splitskom ljetu. Iako je premijera bila prožeta napetošću, jer su zbog vremenskih uvjeta otvorene pozornice na Sustipanu predstavu morali prekidati u dva navrata, sve ono što smo vidjeli sinoć i doživjeli jest proizvod briljantnog, genijalnog koreografa Lea Mujića", započela je objavu.

"Kao i našeg predivnog, sposobnog baletnog ansambla HNK Split. Svjetska premijera u našem malom gradu. Ta muzika, ambijent, kostimi, koreografija, strast, tehnika igre, energija... Šteta što nismo, kad smo mogli, prepoznali talent i veličinu Mujića i doveli ga za direktora baleta naše nacionalne kuće. Prošla baba s kolačima", napisala je Gruica.

Mnogi njezini pratitelji složili su se s njom u komentarima. 

"Potpisujem svaku riječ. Energija i strast koja dotakne gledatelja, to samo može Leo. Leo je jedan jedini genijalac", komentirala joj je jedna pratiteljica.

Pročitajte više