Ana Rucner o susretu sa svjetskim ljepoticama: "Irina i Eva su prekrasne žene"

Foto: Facebook

VIOLONČELISTICA Ana Rucner našla se u Veroni uz slavne ljepotice, a nakon povratka u Hrvatsku za Index je otkrila kako je bilo, te koji su joj sljedeći planovi. Mnogi su primijetili i kako Ana sjajno izgleda, a podijelila je s nama i kako se našla na modnom spektaklu u Veroni uz slavne manekenke Evu Hercigovu i Irinu Shayk.

"Nekoliko puta su me pozvali da nastupim na važnim korporativnim eventima i suradnja je započela sasvim spontano, svidjelo im se moje sviranje. U Veronu su me pozvali kao posebnu gošću i baš sam uživala", kaže nam Ana koja je uhvatila i fotografiju sa slavnim manekenkama koje su reviju talijanskog brenda donjeg rublja pratile iz prvog reda. 

Spektakl na ledu, u prekrasnoj veronskoj Areni, u dobrom društvu lijepih i dragih dama.Beautiful Arena in Verona,...

Posted by Ana Rucner on Monday, October 12, 2015


"I Eva i Irina su prekrasne žene, vrlo ljubazne i drage. Malo smo porazgovarale i bile su kao i ja oduševljene spektaklom "Intimissimi on Ice", dodaje violončelistica koja u zadnje vrijeme najviše nosi seksi crne haljinice, a u jednom Facebook statusu otkrila je i kako je "divan osjećaj ponovno biti zaljubljena".

Što ili tko je vratio osmijeh na Anino lice? 

Hmmm... Divan je osjećaj ponovno biti zaljubljena❤️In love again ... What a feeling #selfie #verona

Posted by Ana Rucner on Saturday, October 10, 2015

"Za mene je pista bila samo mali odmak od svakodnevice, ipak je moja ljubav glazba. Zaljubljena sam cijelog života, a na Facebooku sam govorila o nakitu", kaže Ana koja poput gotovo svake žene uživa u uređivanju. Kako sama često nastupa i putuje, Ana nam je otkrila i neke svoje male rituale za ljepotu.

"Budući da je moj bioritam drugačiji te uključuje nastupe u javnosti, puno pažnje posvećujem svom zdravlju i svom izgledu. Oduvijek sam sklona prirodnim preparatima jer ih moja koža voli i koristim hrvatski brend  kvalitetnih prozvoda.

Obožavam masku za lice od smilja, ekstrahidratantnu kremu i zlatno ulje smilja. Posebnih tajni nema osim onih već svima poznatih – dovoljno sna, kad god uspijem boravim u prirodi, zdravo se hranim i veselim se svakom novom danu", otkriva Ana koja je s nama podijelila i najbolji savjet koji je dobila od mame o ljepoti. "Važno joj je da budem sretna, jer sreća se ogleda i na vanjskom izgledu", otkriva. 

Budjenja su ljepsa uz Zlatno ulje smilja...❤️Jutrić svimaaa󾌰Olival Kozmetika

Posted by Ana Rucner on Tuesday, April 28, 2015

Za zaposlenu mamu važno je i vrijeme za opuštanje, a Ana najviše voli  opuštajuće kupke i tretmane pedikure i manikure. 

Inspiracija za sljedeću mudrost...❤️"Okrenite lice prema suncu i nećete vidjeti sjenu"[Helen Keller]

Posted by Ana Rucner on Wednesday, August 19, 2015

Ana Rucner je i nominirana za turističku nagradu

"Za koji dan putujem u Dubrovnik, sljedeći tjedan očekuje me Španjolska, u studenom nastupam na MEF-u s kvartetom Rucner i izvodimo jednu tradicionalnu skladbu – nastup s roditeljima uvijek je za mene nešto posebno. Zatim slijedi događanje u Solinu – Zlatni Interstas na kojem se dodjeljuju turističke nagrade", priča nam Ana o svojim planovima.

"Nominirana sam za nagradu "Za umjetnički rad i doprinos razvoju kulturnog života Hrvatske" i to mi je velika čast budući da se radi o međunarodnom žiriju. Ova nagrada bi me jako veselila kao priznanje za moj rad i promoviranje Hrvatske u svijetu. Jako mi je drago da je u jednoj od kategorija nominiran i spot "Alkarski ponos“ čiji sam autor.", kaže nam Ana.

 

Pročitajte više